Πόρτες αφαλείας

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ το ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Όταν επιλέγετε μία πόρτα εισόδου για κάθε σπίτι υπάρχουν 3 βασικά σημεία:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΣΧΕΔΙΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Το Φύλλο της θωρακισμένης πόρτας είναι κατασκευασμένο από δύο ηλεκτρικά γαλβανισμένα μεταλλικά φύλλα πάχους 1 mm και εσωτερική ενίσχυση 1.5 mm, τα οποία είναι επικαλυμμένα με πλαίσιο 4 μεταλλικών φύλλων με πάχος 1,5 mm. Τα Φύλλα καλύπτονται και στις δύο πλευρές με MDF πάχους 6 mm με επίστρωση PVC. Έχει ένα αυτόματο κατώφλι πτώσης για το κλείδωμα από μια παχιά ελαστική σφράγιση. Το μεταλλικό πλαίσιο της πόρτας είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο Φύλλο χάλυβα πάχους 1,5 mm με επίστρωση PVC ενάντια στις γρατζοuνιές. Πλήρης σφράγισμα από καουτσούκ, διακοσμητική θήκη και περβάζια MDF πάχους 2 εκ. για μεγαλύτερη άνεση και αισθητική στο σπίτι σας.

Η ασφάλεια παρέχεται από σύστημα κλειδώματος 16 σημείων από 11 ενεργές και 5 ακίδες πλαισίου και κλειδαριά με ενσωματωμένο αντιδονητικό πώμα. Στεγάζεται στην ιταλική ίνα SECUREME και περιλαμβάνει μια πρόσθετη συσκευή περιορισμού για το ελεγχόμενο άνοιγμα του ρυθμιζόμενου μανδάλοu και ένα μάτι (peephole) με πανοραμική θέα της πόρτας 180 μοιρών, μία εσω¬τερική και μια εξωτερική ενεργή λαβή.
Τα ρολά που προσφέρονται σε 5 χρώματα – λευκά, καπουτσίνο, ευγενή καρυδιά, wenge και ren griz. Μπορούν να κατασκευαστούν από δύο διαφορετικά χρώματα από το εξωτερικό και το εσωτερικό, με διακόσμηση από φύλλα αλουμινίου ή με διαφορετική άλεση των σανίδων MDF.